Daphne Bunskoek scoort rol in nieuwe SBS 6-gevangenisserie

De laatste rol van Daphne Bunskoek dateert alweer uit 2009 (Verborgen Gebreken, S1ngle). Het komende jaar is de presentatrice eindelijk weer acterend te zien in een SBS-dramaserie.

De nieuwe serie speelt zich af in een vrouwengevangenis. Daarin speelt Isa Hoes de hoofdrol als een vermeende moordenares. De actrice vertelde afgelopen zondag in Life 4 You wie er naast haar zullen schitteren: “Inge Ipenburg en Daphne Bunskoek”.

Daphne en Inge

Welke rollen Daphne en Inge zullen spelen is niet bekend. Wel waren beide actrices in het verleden regelmatig in tv-series te zien. Zo speelde Daphne rollen in onder andere Keyzer en de Boer Advocaten, Van Jonge Leu en Oale Groond en Verborgen Gebreken. Inge Ipenburg kent het grote publiek vooral als de sluwe Martine Hafkamp uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Wentworth

De nieuwe SBS-reeks is gebaseerd op de succesvolle Australische dramareeks Wentworth over het wel en wee van een vrouwengevangenis. De remake met Isa, Inge en Daphne krijgt waarschijnlijk een andere naam. De serie is vanaf maart op de buis te zien.

Reageren