Daphne Deckers geconfronteerd met bikini-selfies in RTL Boulevard

11 augustus 2015 15:46 | sterren | Door Televizier

Albert Verlinde vroeg Daphne Deckers maandag live in de uitzending van RTL Boulevard om uitleg over de vele bikini-selfies die ze op Instagram post.

"Daphne Deckers, mag ik jou eens wat vragen?" begon Albert Verlinde maandag plotseling de uitzending van RTL Boulevard, toen Daphne net een item over Goedele Liekens wilde gaan aankondigen. De invalpresentatrice schrok zichtbaar van Alberts 'inbraak'. Hij vervolgde: "Jij bent met vakantie geweest een tijdje, lekker weggeweest, en constant op Instagram zag ik foto's van jou. Zo." Er verscheen een verzameling bikini-selfies op het scherm.

Bikini

"Ja? Dat heb je weleens aan hè op vakantie, een bikini?" kaatste Daphne terug. "Nee maar stééds," zei Albert, die duidelijk tekst en uitleg wilde. "Waarom heb je dat zo gedeeld de hele tijd?" De presentatrice gaf toe dat ze veel selfies plaatste die bloot lieten zien, maar zei dat ze die wel afwisselde met andere foto's. Misdaadjournalist John van den Heuvel, ook aan de desk van Boulevard, steunde Daphne: "Ik heb er wel van genoten!"

'Kittig in het cupje'

Verder legde de presentatrice nog uit hoe ze aan haar prachtige figuur komt. "Ik ben het hele jaar aan het sporten," zei ze. "Ik heb vijf jaar lang m’n eigen lingerie- en bikinicollectie gehad. En als je daarvoor in abri’s komt te hangen, wil je natuurlijk wel dat alles een beetje kittig in het cupje hangt. Als ik dan op vakantie ben, ga ik niet een boerka aantrekken om een foto te maken."

Lees ook:
Daphne Deckers bijna bloot op foto 

Meer over