Daphne Deckers van plan fulltime te gaan schrijven

8 april 2016 15:43 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Daphne Deckers is als het aan haar ligt voorlopig alleen nog maar achter haar tekstverwerker te vinden. Eén week na haar Boulevard exit zit ze vol inspiratie.

Daphne deed haar schrijfplannen, toepasselijk genoeg uit de doeken in haar wekelijkse Telegraaf column.

Inspiratie

Vorige week nam ze afscheid van haar RTL Boulevard collega's en ook al gaf ze aan nog wel open te staan voor tv-werk, het lijkt er op dat ze voorlopig vooral druk is met schrijven: "Ik ben weer aan een roman begonnen en heb nog zoveel nieuwe ideeën. Wie weet ga ik weer een komedie schrijven, of een bioscoopfilm. Het lijkt mij heerlijk om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Ik vind het best spannend hoor, deze sprong in het diepe. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je maar durft los te laten."

Op pad

Het schrijversschap zou haar familie ook nog eens beter uitkomen, meent Daphne: "Richard (Krajicek -red) wil misschien een speler gaan coachen, en ik wil er voor mijn gezin zijn - waar ze me ook nodig mochten hebben. Dat kan ook, als ik mijn laptop meeneem. Schrijven kan tenslotte overal."

Oppassen

In het verleden schreef Deckers diverse boeken, waaronder enkele over het moederschap, gebaseerd op haar columns. Daarnaast leverde ze scenario's voor de met een Gouden Televizier-Ring bekroonde VARA-comedyserie Oppassen.

Meer over