Uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen

Daphne Lammers en Beau van Erven Dorens nemen presentatie van RTL de Verkiezingen: de Uitslagenavond op zich

21 november 2023 11:53 | sterren | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen
RTL Nieuws en talkshow BEAU slaan de handen ineen voor de uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen. Daphne Lammers en Beau van Erven Dorens presenteren aanstaande woensdag een speciale uitzending die geheel in het teken staat van de verkiezingsuitslagen.

RTL de Verkiezingen: de Uitslagenavond

RTL de Verkiezingen: de Uitslagenavond wordt live vanuit Studio Artis in Amsterdam uitgezonden. Presentator Antoin Peeters houdt de uitslagen de hele avond bij. Peeters zal om klokslag 21:00 uur de eerste exitpoll van Ipsos bekendmaken. In de speciale uitzending praten Daphne Lammers en Beau van Erven Dorens met kiezers en schakelen ze zo nu en dan met de RTL Nieuws-verslaggevers die de bijeenkomsten van de politieke partijen bijwonen.

Gasten aan de talkshowtafel

Te gast in de speciale uitzending zijn onder andere politiek duiders Fons Lambie en Elodie Verweij. Ook Gijs Rademaker, opiniepeiler van het RTL Nieuwspanel, is woensdagavond aanwezig. Daarnaast zijn burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb, gedeputeerde van de provincie Friesland Femke Wiersma en oud-bewindspersonen Jack de Vries en Fred Teeven te gast.

RTL De Verkiezingen: de Uitslagenavond wordt op woensdag 22 november vanaf 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. De uitzending duurt tot ver na middernacht. Op de ochtend na de verkiezingen worden de laatste uitslagen, duidingen en reacties van kiezers en politici gepresenteerd in RTL De Verkiezingen: de Uitslagenochtend. Deze uitzending begint om 06.00 uur op RTL 4.

Meer over