'Ik ben door het dolle heen'

Raymond van Barneveld gaat trouwen

22 februari 2022 14:22 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP/Phil Nijhuis

Darter Raymond van Barneveld gaat trouwen. Afgelopen weekend heeft hij zijn Britse vriendin Julia Evans ten huwelijk gevraagd.

Raymond laat via Instagram weten dat zijn vriendin 'ja' heeft gezegd op zijn huwelijksaanzoek. Dit weekend waren zij samen in Parijs toen hij bij de Eiffeltoren op zijn knieën is gegaan voor haar. "Ik heb Julia dit weekend gevraagd om met me te trouwen en ze zei ja. Ik ben door het dolle heen", aldus de darter. De foto's van het aanzoek heeft hij via Instagram gedeeld.

Scheiding

Van Barneveld en Evans zijn sinds 2019 samen. In 2018 maakte Raymond bekend te gaan scheiden van Silvia Walraven, met wie hij bijna 25 jaar getrouwd was. Voor Silvia kwam de scheiding destijds onverwachts. Pas toen zij foto's van de zoenende darter op televisie zag kreeg zij lucht van de situatie. "Ik heb het hem en Julia vergeven. Vergeten doe ik het niet, maar als zij goed is voor mijn kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen, dan heb ik er vrede mee", liet Sylvia daarna weten aan magazine LINDA. Raymond liet al eerder doorschemeren te willen trouwen met Julia, maar lag toen nog in scheiding met zijn ex-vrouw Silvia. Hij vond het daarom ongepast om Julia op dat moment ten huwelijk te vragen.

Meer over