Date Carice van Houten met zoon Matthijs van Nieuwkerk?

Er zou zich momenteel een nieuwe romance ontwikkelen in showbizzland: volgens Weekend date Carice van Houten met Kees van Nieuwkerk.

Het weekblad weet het zeker: Carice van Houten (37) zou als een blok zijn gevallen voor de twaalf jaar jongere Kees van Nieuwkerk (foto), de zoon van De Wereld Draait Door-presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Carice en Kees

Weekend meldt dat er de afgelopen maanden iets moois is opgebloeid tussen Carice en Kees. Het blad schrijft: "De twee doen tegenover vrienden al maanden niet meer geheimzinnig over hun gevoelens voor elkaar. Ondanks het drukke werkschema van Carice zouden de twee geregeld momenten vinden waarop zij samen kunnen zijn."

De twee werden begin juli al samen gespot in Amsterdam.

Kees van Nieuwkerk

Kees van Nieuwkerk werkt al enige tijd aan zijn filmcarrière, zo studeerde hij in Londen aan de Metropolitan Film School. Als afstudeerproject maakte hij samen met Teddy Cherim de film Sterke Verhalen. Sinds 2011 schrijft hij columns voor de Viva, over het vinden van de ware liefde...

Sebastian Koch

Eerder had Carice van Houten een relatie met de veertien jaar oudere Duitse acteur Sebastian Koch. Ze speelden samen in de film Zwartboek. Daarna date de actrice enige tijd met een piloot, maar die relatie was geen lang leven beschoren.

De manager van Carice, Janey van Ierland, laat enkel weten geen uitspraken te doen over het privéleven van Van Houten.

Reageren