Dave Roelvink krijgt nieuwe realityserie bij RTL

26 december 2016 15:10 | sterren | Door Televizier

© SBS - Elvin

De Roelvinkjes maken een doorstart. In januari zijn de belevenissen van Dave Roelvink en zijn familie weer te volgen bij RTL 5.

Nicolette Kluijver maakte het nieuws bekend bij RTL Boulevard. Net als de rest van Nederland leerde zij de omstreden Dave op een hele andere manier kennen tijdens de opnames van Expeditie Robinson.

Dave & Donny

Het is nog niet bekend wat de verhaallijn van de soap gaat worden. Zeker is dat Dave een centrale rol heeft en dat ook zijn jongere broertje Donny gevolgd wordt in zijn pogingen ook een bekende Nederlander te worden. De rol van vader Dries zou wat meer op de achtergrond zijn, maar hij gunt zijn jongens het beste.

YouTube kanaal

Het is de derde realityserie rond Dave in korte tijd. Eerder maakte hij voor RTL XL de online reeks Dave het huis uit waarin te zien was hoe hij op geheel eigen wijze zelfstandig ging wonen. Ook broer Donny probeert online faam te verwerven via zijn YouTube-kanaal over gezond leven en bewegen. Dat Donny weet waar hij het over heeft, is wel te zien aan zijn lijf.

 

Meer over