Dave Roelvink niet in halve finale Sterren Springen

19 april 2014 19:24 | sterren | Door Televizier

Dave Roelvink moet vanavond de halve finale van Sterren Springen noodgedwongen missen. Het model kwam tijdens de repetities zo ongelukkig ten val dat hij met spoed naar het ziekenhuis moest.

Dave oefende vanmiddag een sprong van de 7.5 meter plank toen het noodlot toesloeg. De 24-jarige zoon van volkszanger Dries raakte het water verkeerd en bezeerde zich behoorlijk.

Dave Roelvink in het ziekenhuis

Eenmaal aan de kant bleef Roelvink zoveel pijn houden dat zijn trainers besloten dat hij medische verzorging nodig had. Dave werd dan ook direct per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar foto's en een scan van zijn lichaam gemaakt werden. Dave bleek niets gebroken te hebben, maar is wel dermate geblesseerd dat het niet verantwoord is dat hij vanavond van de plank gaat.

Halve finale Sterren Springen met blessures

Ondanks het uitvallen van Dave gaat de halve finale van Sterren Springen, live vanuit zwembad De Tongelreep, vanavond gewoon door. Roelvink is de tweede ster die tijdens de training gewond raakt. Woensdag maakte Anna-Alicia Sklias een nare smak op het water en donderdag werd juryvoorzitter Frans van de Konijnenburg getroffen door een hartaanval.

Meer over