Dave Roelvink ook vervolgd om seksfilmpje

1 april 2015 14:55 | sterren | Door Televizier

© SBS - Elvin

Dave Roelvink moet - naast de vervolging voor diefstal - ook voor de rechter verschijnen vanwege het seksfilmpje met Melissa Pach.

Dave Roelvink wordt vervolgd voor het stiekem filmen van Melissa Pach, bevestigt zijn advocaat aan RTL Boulevard. Dit proces komt nog bovenop de vervolging voor diefstal uit het huis van de familie Pach.

Sekstape

Al deze vermeende misdaden vonden afgelopen zomer plaats tijdens een feestje in het huis van de familie Pach in Burgerbrug. De zoon van Dries Roelvink was daar met vrienden op uitnodiging van de dochter des huizes, Melissa. Het ging er wild aan toe op de party. Achteraf bleek er voor 60.000 euro aan juwelen, kleding en elektronica te zijn verdwenen en dan was er ook nog die sekstape waarop Dave oraal wordt bevredigd door Melissa.

De Roelvinkjes

Dave Roelvink heeft vooralsnog geen last van de controverse. RTL 5 bleef de reallifesoap De Roelvinkjes gewoon uitzenden: de laatste aflevering trok gisteren 329.000 kijkers. Donderdag krijgt Dave in muziekspektakel The Passion een nog veel groter publiek: hij mag dan de rol van moordenaar Barabbas spelen bij de moderne bijbelvertolking in Enschede. Zowel RTL 5 als de KRO en EO vinden de vervolgingen van de Sterren Springen-deelnemer geen probleem.

Lees ook:
Dave Roelvink had een verrassing moeten zijn in The Passion.

Meer over