De 5 opvallendste kapsels van Sybrand Niessen

9 maart 2015 14:07 | sterren | Door Televizier

© MAX

Ophef vorige week: Sybrand Niessen had in Droomhuis Gezocht opeens een ander kapsel. Maar het MAX-gezicht wisselde al vaker van coupe! Bekijk hier zijn 5 gekste looks.

Vanavond zitten de kijkers van Droomhuis Gezocht op het puntje van hun stoel: zal presentator Sybrand Niessen weer te zien zijn met het opgeschoren kapsel van vorige week? Of heeft hij weer een nieuwe coupe?

Sybrand Niessen is al sinds de jaren 90 op televisie en heeft echt niet altijd al dat frisse korte koppie gehad zoals op de foto hierboven. In meer dan twintig jaar passeerden vele opvallende coupes de revue. Een top 5!

5) Sybrands kuifje

Toen Sybrand in 2001 korte tijd Koffietijd presenteerde, moest hij er natuurlijk uitzien als een ideale schoonzoon. Zijn haar was wat langer dan tegenwoordig, maar het zat wel keurig:

Afbeelding

© Kippa

4) Sybrands gelcoupe

Even daarvoor had Sybrand nog iets wilder haar, dat hij met flinke klodders gel naar achteren drapeerde. Een beetje de Henkjan Smits-look, maar dan zonder zonnebril:

Afbeelding

3) Sybrands paardenstaart

Deze Sybrand uit 1995 zou je bijna niet herkennen. Met zijn paardenstaart had hij wel iets hippie-achtigs:

Afbeelding

2) Sybrands Pelle-kapsel

Met stip op 2: het opgeschoren Pelle-kapsel van vorige week. Sybrand ziet er ultrahip uit nu de tondeuse over zijn hoofd is gegaan:

Afbeelding

1) Sybrands bos krullen

In zijn begintijd bij de KRO had Sybrand een weelderige bos krullen. Het had wel iets weg van een uitgegroeid André Rieu-kapsel!

Afbeelding

Lees ook: Een interview met Sybrand Niessen over Droomhuis Gezocht.

Meer over