De buurman van Patricia Paay doet zegje in RTL Boulevard

21 februari 2017 17:12 | sterren | Door Televizier

© TLC - Nick van Ormondt

Buurman Maarten zou de beruchte video van Patricia Paay hebben gelekt. Maar is dat wel zo? Maarten ontkent enige betrokkenheid en wil zijn kant van het verhaal vertellen bij RTL Boulevard

De naam Maarten Oostvogel wordt al enige tijd genoemd als de dader die het seksfilmpje van Patricia Paay online zette. Patricia verkeert al een tijdje in een zakelijk conflict met buurman Maarten over haar pantylijn en dat conflict lijkt nu te zijn ontspoord. 

Maar volgens Maarten klopt er dus helemaal niets van de beschuldigingen, en om de rest van Nederland daar ook van te overtuigen doet hij vandaag of morgen zijn zegje in RTL Boulevard.

Plasseksvideo

Voor diegenen die even niet meer weten wat er vorige week aan de hand was, volgt hier de samenvatting. Patricia Paay maakte, met één van haar exen, een plasseksvideo. De beelden kwamen online en Patricia was vanzelfsprekend overstuur. Ze deed bij Jinek haar dramatische verhaal.

Buurman Maarten

In de talkshow wilde de diva niet vertellen wie het filmpje online zette, maar zei ze dat ze wel een sterk vermoeden had. Ex Nicky van Dam was minder voorzichtig en wees vorige week buurman Maarten aan.  

Lees ook: Vonnis in panty-rechtszaak Patricia Paay op 12 april

Meer over