De Kwis strikt Eva Jinek voor seizoensopener

11 maart 2016 14:53 | sterren | Door Televizier

© Screenshot via NPO.nl

De cabaretiers van De Kwis starten morgen met een nieuw seizoen. Voor hun allereerste aflevering verwelkomen ze presentatrice Eva Jinek.

Als zelfbenoemde nieuwsjunk zal Eva waarschijnlijk prima op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

Grappen

De vraag is echter vooral wat voor kwinkslagen Kwismasters Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe voor de blonde talkshowhost in petto hebben. Er wordt doorgaans een hele week geschreven aan de grappen en liedje over en voor de gasten. Bij sommige kandidaten is dat best lastig, maar waarschijnlijk is Jinek een dankbaar onderwerp voor het viertal.

Bram, Freek & Boobies

Of het nu gaat om haar bekende ex-en Bram Moszkowicz en Freek Vonk, haar vermeende relatie met Jort Kelder, de horrorbank uit het eerste seizoen van haar talkshow tot het beruchte "boobies!" fragment waarmee ze in 2008 definitief opviel: er is materiaal genoeg. Gelukkig kan Eva meestal wel lachen om al die geintjes. Zo nodigde ze afgelopen zomer de comedians van oneliner programma Padoem Patsss uit voor een mini-conference in haar talkshow. Toch schrok ze af en toe behoorlijk van de harde humor (foto). Als dat maar goed gaat bij De Kwis.  

Meer over