De littekens van Freek Vonk zijn schitterend

22 Februari 2017 14:55 | sterren | Door Televizier

© Ivo Borkus/BNN

Freek Vonk werd drie weken geleden gebeten door een chagrijnige haai, maar het gaat inmiddels een stuk beter met hem. De bioloog heeft flinke littekens, en die vindt hij 'schitterend'.

Freek Vonk houdt zijn fans graag op de hoogte via social media, ook in mindere tijden. En dus plaatste de immer opgewekte bioloog een foto van zichzelf waarin de naweeën van de haaienbeet van drie weken geleden nog duidelijk te zien zijn. Al ziet de arm van Freek er een stuk gezonder uit dan vlak na de hap van de haai.


Geen kippenvel

Freek zelf heeft gelukkig geen enkele moeite met de haaientanden-afdrukken, hij vindt zijn littekens 'schitterend'. Het slechte nieuws is dat de enthousiaste dierenliefhebber nog steeds geen gevoel in zijn arm heeft. Hij kan ook geen kippenvel krijgen en niet zweten op de bewuste arm, al lijken die laatste twee klachten niet direct heel erg. Gelukkig gaat alles hoogstwaarschijnlijk allemaal weer goed komen.


Pinguins

En Freek laat zich niet stoppen, hij staat alweer op het punt af te reizen. Ditmaal op zoek naar een iets minder gevaarlijke diersoort: pinguins.

Meer over