De Toppers verdienen goud geld

9 Juni 2015 14:58 | sterren | Door Televizier

© Toppers 2012 - William Rutten Photography - TROS

Privé heeft onderzocht wat René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom op hun bankrekening hebben staan. En dat is niet mis.

Froger, Joking en Van der Boom verdienen jaarlijks een half miljoen euro de man met hun Toppers-concerten, maar het vermogen van de heren is natuurlijk veel groter.

Gerard Joling

Volgens het weekblad is Gerard Joling de grootverdiener van het stel. Hij heeft een eigen vermogen van 9,4 miljoen euro. Al vindt Gerard zelf dat dat bedrag ondertussen veel hoger zou moeten zijn: „Het maakt eigenlijk niets uit dat je veel verdient, want je brengt meer dan de helft weg naar de belastingdienst. Je kun wel zeggen: Ik verdien een miljoen, maar als je daar 450.000 euro van overhoudt, is dat in verhouding eigenlijk een schande. Veel te weinig. Eer je miljonair bent in Nederland, dan moet je heel hard werken, en heel lang.”

René Froger

René Froger heeft vast lang en hard gewerkt, want ook hij is ruimschoots miljonair. Hij heeft 2 bv's die bij elkaar 9 miljoen waard zijn. Volgens Privé heeft Froger ook nog 5 auto's, een jacht van 3 miljoen en een villa in Blaricum van 3,5 miljoen.

Jeroen van der Boom

De bankrekening van Jeroen van der Boom is wat moeilijker te doorgronden omdat hij zijn gegevens niet doorgeeft aan de Kamer van Koophandel. Privé gaat er na berekeningen van uit dat Van der Boom de sloeber van de Toppers is, hij heeft waarschijnlijk 5,5 miljoen op zijn rekening staan.

Meer over