Kijkcijfers donderdag 12 januari

De TV van gisteren: 1 miljoen kijkers zien emotionele Ben Cramer in DNA Singers

13 januari 2023 09:05 | sterren | Door Judith Regeling

© Videoland
Art Rooijakkers kan op deze vrijdagochtend vast opgelucht ademhalen. Het door hem gepresenteerde RTL4-programma DNA Singers trok gisteravond namelijk bijna 1 miljoen kijkers.

Het overgrote deel daarvan is ook nog eens positief. Dit kan dus zomaar de volgende hit van RTL4 worden!

DNA Singers

In de eerste aflevering DNA Singers traden al drie onbekende muzikanten op in de studio. Allen waren ze familie van een bekende artiest en dus moesten de panelleden onder leiding van Jaap Reesema en Jeroen van Koningsbrugge raden van wie. Uiteindelijk bleken het de kleindochter van Tineke Schouten, de neef van Monique Smit en de dochter van Ben Cramer te zijn. En met name die laatste maakte behoorlijk wat indruk op het publiek: Ben Cramer werd namelijk emotioneel toen hij sprak over zijn dochter Shanna die aan MS leidt.

De Slimste Mens

Het zal voor weinig mensen een verrassing zijn dat De Slimste Mens ook op deze donderdag weer de nummer 1-plek heeft ingenomen. Ditmaal zagen 2,1 miljoen hoe VVD-kamerlid Queeny Rajkowski het spel moest verlaten nadat ze de finale verloor van Manuel Venderbos. Helemaal van een leien dakje ging het er bij haar dan ook niet aan toe: meermaals haalde ze Prins Charles door de war met zijn stuk oudere (en inmiddels overleden) vader Prins Philip. 

SBS6 geen succes

SBS6 blijkt ook op de donderdag geen hit in handen te hebben. Hart van Nederland trok met 514.000 kijkers nog de meeste kijkers van de dag, maar daarvoor en -na is het weinig soeps. Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? wist 457.000 kijkers te trekken, I Love Vandaag Inside eindigt op 452.000 en op plek 23 in de lijst staat Shownieuws nog met 420.000

Meer over