Kijkcijfers zondag 4 december 2022

De TV van gisteren: Voetbal blijft populair en Isola Di Beau ook

5 december 2022 08:58 | sterren | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Er wordt weer gesmeten met miljoenen op deze zondag. Het best bekeken programma is de wedstrijd Engeland - Senegal die om 20.00 uur werd uitgezonden. 2,2 miljoen mensen zaten voor de buis en voor de wedstrijd Frankrijk - Polen eerder op de dag, waren dit er 2 miljoen.

Dan is er nog Studio Sport met alle sporten (1,4 miljoen), Studio WK 22 (1,2 miljoen), Voetbal WK Journaal (1,2 miljoen), het 20.00 uur Journaal (1,1 miljoen) en het Half Acht Journaal (1 miljoen).

Winnaar

Genoeg over voetbal en journaals. Natuurlijk was er ook wat anders op televisie en de winnaar daarvan is Isola Di Beau met 878.000 kijkers. Te gast op Sardinië bij Beau waren journalist Olaf Koens en actrice en presentatrice Hanna Verboom. Olaf praat met Beau zoal over zijn werk in combinatie met zijn gezin. Hanna praat openlijk over haar mentale moeilijke tijd en hoe ze een psychose kreeg op een feestje van Elton John.

Algemeen

Voor Postcode Loterij een tegen vijftig bleven 865.000 kijkers hangen en ook De Oranjewinter kon rekenen op 821.000 kijkers. Hier waren kijkers wel iets kritischer over overigens want René van der Gijp werd gemist. Hij werd vervangen door Job Knoester. 

Kijkcijferkanon

Na de late uitzending van Even Tot Hier op zaterdag die 1,7 miljoen kijkers trok, zaten gisteren ook veel mensen nog voor de buis voor de herhaling. Ook deze vindt weer zijn weg naar de kijkcijfer top 25 met 451.000 kijkers. Gisteren vertelden Van der Laan en Woe nog hoe hun hit met Lenny Kuhr in een hele korte tijd tot stand kwam. Een ander programma dat elke week wel in de dag top 25 staat een beetje in de middenmoot is Code van Coppens. Ook nu zaten er 562.000 mensen voor de buis. Echter bleek het om een herhaling te gaan met Martien Meiland en Britt Dekker waar kijkers, die de aflevering al kenden, niet heel blij mee waren.

Meer over