Dean Saunders zegt sorry tegen Albert Verlinde na bedreiging

Dean Saunders bood maandag zijn excuses aan voor de uitspraak "Kwalbert Verlinde, jou moet ik niet tegenkomen in een donker steegje, want ik sloop je!"

Dean Saunders uitte zijn bedreiging aan het adres van Albert Verlinde in Shownieuws: "Ik hoop dat jullie dit gaan uitzenden: Kwalbert Verlinde, jou moet ik niet tegenkomen in een donker steegje, want ik sloop je!" Maandag schoof de zanger aan in RTL Boulevard om het goed te maken met Albert.

'Tokkies'

Dean legde uit dat hij heel emotioneel was op het moment dat hij met Shownieuws sprak. "Mijn moeder was de hele avond aan het huilen: waarom noemt meneer Verlinde ons toch altijd Tokkies?" De zanger baalt ervan dat Albert steeds de hele familie betrekt bij de incidenten van Ben, zoals de mishandeling van een verkeersregelaar op Bevrijdingsdag.

Kritiek op montage

"Mijn vader heeft geen strafblad, mijn moeder heeft geen strafblad," zegt Dean. "Iedereen die ze kent, weet dat het hele lieve mensen zijn. Die ‘familie Tokkie’ iedere keer vind ik heel erg jammer." Verder vindt hij dat RTL Boulevard beelden op een suggestieve manier monteert en de feiten verdraait.

Excuses

Albert bijt van zich af: "Maar is je antwoord dan: jou moet ik niet tegenkomen in een donker steegje, want ik sloop je?" Dan gaat Dean door het stof: "Ik kom hier om excuses aan te bieden. Ik had dat niet mogen zeggen. Klappen keur ik nooit goed en als ik jou tegenkom in een donker steegje hoop ik ook dat je met mij niks doet." De zanger geeft Albert een hand en even later zelfs een zoen.

Lees ook:
Dean Saunders bedreigt Albert Verlinde: "Ik sloop je"

Reageren