Strijden voor goede doel

Dit zijn de deelnemers van Beat the Champions VIPS

22 april 2022 11:54 | sterren | Door Judith Regeling

© William Rutten
Zondagavond strijden er weer zes BN'ers om geld voor het goede doel in de VIP-editie van Beat The Champions. RTL heeft via een promo op televisie de dappere strijders onthuld.

Presentatrice Chantal Janzen rondt het tweede seizoen van Beat the Champions opnieuw af met een VIP-editie en daar doen zeker niet de minsten aan mee.

Jochem van Gelder

Het zijn dit keer Bettina Holwerda, Jochem van Gelder, Freek Bartels, Klaas Dijkhoff, Anne-Marie Jung en Bert van Leeuwen die hun kennis willen testen. Ze nemen het in een rechtstreeks duel op tegen quizkampioenen Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan die inmiddels wat rondjes zijn opgewarmd.

Beat the Champions VIPS

Aan het begin van deze reeks was er ook al een VIP-editie. Toen won Kees van der Spek 2500 euro voor Stichting Zoa, ging er 6000 euro naar Lymph & Co dankzij de winst van dj Fien Vermeulen en speelde komiek Edson da Graça 13.000 euro bij elkaar voor SOS Kinderdorpen. Verliezende BN'ers vertrekken uiteraard niet met lege handen: ze krijgen 1000 euro mee voor ‘hun’ goede doel.

Beat the Champions VIPS is zondag 24 april om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over