Twaalf jaar

Denkt Martine van Os aan stoppen met We Zijn Er Bijna? 'Kan zijn dat ik morgen denk: het is welletjes'

9 oktober 2023 15:07 | sterren | Door Janine van Rooden

© Omroep MAX

We Zijn Er Bijna! bestaat dit jaar twaalf jaar en dan rijst natuurlijk de vraag: ziet presentatrice Martine van Os het nog steeds zitten om door te gaan met de razend populaire reisshow

Weekblad Weekend vroeg het haar.

We Zijn Er Bijna!

Martine presenteert We Zijn Er Bijna! nog steeds met veel plezier. "Ik heb een erg leuke en prettige ploeg om mij heen en het is heel bijzonder en mooi werk." Toch kan het ook zomaar eens voorbij zijn met de pret, want het maken van de tv-show is best vermoeiend. "Het kan zijn dat ik morgen ineens denk: het is nu welletjes." Voor alle fans die nu in de blinde paniek schieten is er toch nog goed nieuws. "Het kan ook zijn dat ik er nog drie, vier of vijf jaar mee doorga."

Martine van Os

Tijdens de opnames is er namelijk één ding wat de presentatrice heel erg mist, namelijk haar man. "Ik vind het dan ook heel fijn om weer naar huis te gaan en hem weer te zien. Er zijn heel vaak momenten, wanneer ik op reis iets heel moois zie of op een mooie plek ben, dat ik denk: hier had ik wel met Wouter willen zijn, om het samen te kunnen delen."

Gelukkig gaat Martine na de opnames ook nog gewoon met haar man op vakantie om samen herinneringen te maken. "Eerst ben ik lekker even thuis om te acclimatiseren en dan kunnen mijn man en ik ook weer aan elkaar wennen. Daarna gaan we samen op vakantie. Dat werkt altijd heel goed." Aan reislust dus nog geen gebrek bij de Omroep MAX-coryfee. 

Meer over