Aangifte wegens zware mishandeling

Dennis Schouten gewond bij steekincident

4 maart 2023 09:09 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Presentator Dennis Schouten (27) is slachtoffer geworden van een steekincident. De co-host van Roddelpraat werd in een nachtclub in Enschede in zijn gezicht gestoken.

Schouten maakt het nieuws over zijn verwondingen bekend via Instagram waar hij ook foto's van zijn gehavende gelaat toont.

'Redenloos'

Op Instagram vertelt Schouten dat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag is aangevallen in de Enschedese nachtclub Aspen Valley terwijl hij aan de bar op een drankje stond te wachten. Er was volgens Dennis geen reden voor de aanval, hij meent dat de aanvaller het op hem gemunt had vanwege zijn online programma Roddelpraat: "Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland", zo schrijft hij.

Aangifte

Schouten heeft inmiddels aangifte gedaan wegens zware mishandeling. Hij laat op Instagram weten getuigen te zoeken die het voorval hebben meegemaakt. De snee in zijn wang is behandeld in het ziekenhuis, verder laat hij weten: "Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken."

Meer over