Veronica Inside

Dennis Schouten verrast door aanbod Wilfred Genee

24 augustus 2018 15:34 | sterren | Door Televizier

© YouTube - Omroep PowNed
Dennis Schouten is sinds kort niet alleen te zien als verslaggever van PowNed. De eigenzinnige jongen schittert sinds kort in Veronica inside. Dat had hij een paar maanden geleden niet durven dromen.

Dennis Schouten schrok zich een hoedje toen hij plots een berichtje kreeg van Veronica inside-presentator Wilfred Genee. “Ik was gewoon aan het werk voor PowNed, mijn telefoon ging af, want ik kreeg een appje van Wilfred Genee met: ‘Wil je verslaggever worden bij VI?’”, vertelt hij in Shownieuws.

Ja!

Dennis wist niet hoe snel hij moest reageren. “Waarom hij aan mij moest denken? Ik heb geen flauw idee. Ik heb alleen gauw ‘ja’ teruggestuurd, voordat hij zich bedacht”, zegt de nuchtere Twentenaar.

Johan Derksen

Wilfred bedacht zich niet en verwelkomde Dennis met open armen in de studio. Daar sprak Dennis ook met Johan Derksen, met wie hij eerder een niet al te succesvolle ontmoeting had. “Johan ontmoette ik voor PowNed en de eerste keer dat ik hem sprak, zei hij: ‘Wat heb je een verschrikkelijk accent.’” Inmiddels in Derksen een stuk positiever over de jonge verslaggever. Dat blijkt uit de beelden hieronder.

Meer over