Vliegschaamte

Dennis Storm heeft enorm spijt van vliegen voor 3 Op Reis

27 juni 2020 21:50 | sterren | Door Dominique Hofman

© ANP
Ex-presentator Dennis Storm heeft in Volkskrant Magazine gezegd dat hij spijt heeft van de vele vliegreizen die hij gemaakt heeft voor het programma 3 Op Reis. 

Dennis Storm presenteerde jarenlang het programma 3 Op Reis, waarin hij de wereld over reisde om allerlei landen aan de kijkers thuis te laat zien. "Met de kennis die ik nu heb, zou ik nooit meer zoveel vliegen", vertelt Storm in Volkskrant Magazine. 

Als gezond verstand koning was

Storm schreef recent het boek Als gezond verstand koning was: over de schoonheid van een groene revolutie. Het boek is recent uitgebracht. 

"Misschien dat ik het daarom nu zo allejezushard probeer goed te maken", vervolgt hij. De presentator woont op Bali met zijn vriendin en twee kinderen.

Eén keer vliegen

Elk jaar vliegt hij toch één keer. "Maar daar baal ik ontzettend van. Aan het verleden kan ik niks meer doen. Wat in ieder geval niet zou helpen is zeggen: oké, ooit ben ik de hele wereld rondgevlogen dus nu interesseert het me allemaal geen reet meer." 

Burn-out dreigde voor Geraldine Kemper

Viral op Twitter

De uitspraken van Dennis Storm gaan zaterdag viraal op Twitter. Veel reaguurders vinden het hypocriet wat de oud-presentator van BNN zegt, anderen begrijpen hem. 

 

 

Meer over