Nieuw seizoen

Dennis van der Geest is de nieuwe presentator van klusprogramma Het Blok

26 maart 2024 12:04 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP Kippa / Fotograaf Robin van Lonkhuijsen
Afgelopen september werd bekend dat het woon- en klusprogramma Het Blok een comeback maakt op televisie. Het programma, dat in 2011 voor het laatst op de buis was, keert in april terug met een nieuw seizoen. Dennis van der Geest gaat de nieuwe reeks presenteren.

Dat heeft Talpa bevestigd aan RTL Boulevard.

Terugkeer

Het Blok was sinds 2004 zeven seizoenen lang op televisie te zien. In 2011 verscheen de laatste aflevering op de buis. Net5 heeft besloten om het programma nieuw leven in te blazen.

In het verbouwprogramma krijgen vier koppels ieder een eigen bouwval, waar ze intrekken en die ze de komende tijd moeten verbouwen. Daarbij moet rekening gehouden worden met strakke deadlines en een budget. Iedere week wordt er een nieuwe kamer opgeleverd, die beoordeeld wordt door een vakkundige jury.

Het team dat het beste presteert, wordt beloond. Het koppel dat de meeste winst heeft gemaakt bij de verkoop van de appartementen, is de winnaar van Het Blok en wint een geldprijs en een deel van de overwaarde.

Dennis van der Geest

Dennis van der Geest neemt de presentatie van het klusprogramma op zich. De eerdere seizoenen van Het Blok werden gepresenteerd door Erik van der Hoff.

Het Blok wordt vanaf maandag 22 april iedere werkdag om 20.30 uur uitgezonden bij Net5.

Meer over