Derek Ogilvie stopt met optreden in Nederland

Derek Ogilvie stopt met zijn theateroptredens in Nederland. Het Schotse medium meent na 8 jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Ogilvie werd dit jaar 50 en besloot dat de tijd rijp was voor iets nieuws. Om tijd vrij te maken, stopt hij met zijn theatershows in Nederland.

Laatste keer live met de doden

De afgelopen jaren tourde Derek met succes door Nederland met een theatershow waarin hij zijn vermeende gaven als medium gebruikte om aanwezigen boodschappen door te geven van overleden familieleden en vrienden. RTL Live, de afdeling van de zender verantwoordelijk voor live evenementen, kondigde aan dat Ogilvie nog één keer op tournee gaat. Fans van het medium kunnen kaarten kopen voor zijn The Finale Unexpected Tour, die dertien Nederlandse theaters aan zal doen.

Ogilvie's afscheid

In een verklaring laat Derek weten dat hij op deze manier voor de laatste keer een groot aantal mensen comfort, liefde en steun wil bieden door contact te leggen met hun overleden dierbaren. Wat Derek na zijn afscheid precies gaat doen is nog niet bekend, ook is onduidelijk of hij voor RTL tv-programma's blijft maken. 

Reageren