Namen bekend

Deze BN'ers doen mee aan het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik

10 augustus 2023 15:52 | sterren | Door Tessa Kok

© BNNVARA / Skyhigh TV

Voor het nieuwe seizoen van het BNNVARA-programma Vier Handen Op Eén Buik staan er weer een aantal bekende Nederlanders klaar om aanstaande moeders op weg te helpen. Zij begeleiden jonge aanstaande moeders voor, tijdens en na hun bevalling.

Bekende moeders

Er is inmiddels duidelijk welke bekende moeders de aanstaande tienermoeders in het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik gaan voorbereiden en begeleiden tijdens en na de zwangerschap. Dat gaat om presentatrice Dyantha Brooks, model Kim Feenstra, actrice en schrijfster Sanne Vogel, realityster Channah Koerten en actrice en schrijfster Isa Hoes

Het concept

In het programma Vier Handen Op Eén Buik worden jonge aanstaande moeders gevolgd die zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Daarbij worden zij aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, bevalling en erna. Met hun ervaring loodsen ze tienermoeders en -vaders door deze spannende periode in hun leven. 

Wanneer het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik bij BNNVARA te zien is, wordt later bekendgemaakt. Wordt vervolgd!

Meer over