Dus deelt hij 'm op Insta...

Deze foto wil Fred van Leer nooit meer zien

27 mei 2021 09:47 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Een opmerkelijke actie van Fred van Leer: de stylist baalt zo van één bepaalde foto dat hij de media vraagt deze nooit meer te gebruiken.

Fred van Leer verraste zijn Instagramvolgers met een kiekje dat hij "echt oprecht de lelijkste foto" vindt die ooit van hem gemaakt is. 

Rimpels en lijnen

Het blijkt een persfoto uit 2011 waarop Freds gelaat zichtbaar getekend is met lachlijntjes en kraaienpootjes. Het doet de stylist zeer dat de media de foto zo vaak bij items plaatst, zeker omdat hij al acht jaar veel meer zorg aan zijn uiterlijk besteedt. 

Babybotox

Om zijn punt te verduidelijken verklaart Van Leer dat hij al acht jaar met liefde naar de plastisch chirurg gaat om de boel bij te houden en er 'jonger en langer hetzelfde uit te zien'. Zo heeft hij een ooglidcorrectie ondergaan, ondergaat hij behandeling met 'baby botox' (halve doseringen) en heeft hij zijn kaak en kin laten opvullen. 

Verbranden

Fred sluit zijn post af met een vriendelijk verzoek aan de media om de 'before' foto te verbranden. Maar zijn 1,1 miljoen volgers hebben het gewraakte plaatje toch weer gezien.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Meer over