Dionne Stax kijkt graag naar Humberto Tan

25 Juli 2014 16:22 | sterren | Door Televizier

Hoewel Dionne Stax ooit tafeldame was in De Wereld Draait Door, kijkt ze liever naar de concurrerende talkshow RTL Late Night. 

Dionne Stax kijkt liever naar RTL Late Night van Humberto Tan, dan naar De Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk. “Humberto Tan maakt een leuk programma met RTL Late Night. Hij heeft een fijne afwisseling van hard en zacht nieuws en maakt het niet te zwaar. Dat vind ik, zeker op de late avond, heel prettig. Ik kies daarom voor Tan“, aldus de NOS-lezers in Veronica Magazine. 

Dionne Stax

Het is volgens Dionne Stax geen makkelijke keuze. “Ik vind ze allebei heel goed“, benadrukt ze. “Bij Matthijs van Nieuwkerk heb ik als tafeldame een mooi kijkje in de keuken van De Wereld Draait Door gekregen.” 

Liefde

Wanneer Stax in het interview wordt gevraagd te kiezen tussen een etentje met Arie Boomsma of met Chris Zegers geeft ze een duidelijk antwoord. “Qua uiterlijk zijn het natuurlijk aantrekkelijke mannen, maar ik zou het liefst een etentje willen met Chris Zegers omdat hij zo veel mooie reizen heeft gemaakt en daar enthousiast over kan vertellen.” Misschien verandert haar mening nu Arie Boomsma weer vrijgezel is.

Playboy

Wat er ook gebeurt, Dionne Stax wil nooit in de Playboy staan, al staat ze wel open voor andere avonturen. “Je kunt naakt poseren voor Playboy ook als uitdaging zien, maar dat is niet het soort uitdaging dat ik zoek in het leven. Ik zie mezelf niet in Playboy staan. Nooit.“ 

Ze hoeft dus niet te concurreren met Rafaëlla.

Meer over