Dionne Stax krijgt eigen programma bij MAX

17 Januari 2017 11:12 | sterren | Door Televizier

© NOS/Stefan Heijdendael

In het wekelijkse programma Van onschatbare waarde krijgen verkopers van zeer bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan een expert. Dionne Stax helpt ze daarbij.

Dionne Stax presenteerde vorig jaar al het eenmalige Heel Nederland slaapt, maar nu mag ze dus wekelijks aan de slag voor de ouderenzender. En daar is ze blij mee. „Van onschatbare waarde is natuurlijk iets heel anders dan het NOS Journaal. Best spannend dus, maar ik heb heel veel zin om dit programma te gaan presenteren, naast mijn werk bij de NOS.”

Zonder geld

Dionne blijft dus gewoon het Journaal presenteren, wel of niet in luchtige kledij. Volgens MAX is Van onschatbare waarde leuk omdat het programma ook een risico inhoudt. 'Wie zich blindstaart op de allerhoogste verkoopprijs, loopt het risico om huiswaarts te keren met object en zonder geld. Maar, wie naar een goede prijs zoekt, moet risico’s nemen. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug.'

Het spel der onderhandeling

Dionne: „Ik kijk ontzettend uit naar de bijzondere objecten die we gaan zien, maar ook naar hoe het spel der onderhandeling gespeeld wordt; door de verkopers én de experts. Iedereen met een bijzonder item kan zich opgeven, dus we verwachten ook veel uiteenlopende verhalen áchter de objecten.”

De eerste aflevering van Van onschatbare waarde is op donderdag 2 maart

Meer over