Geinig verhaal

Dit is de nieuwe liefde van Urk-ster Greetje

22 februari 2024 10:46 | sterren | Door Esther Hut

© De Beeldbrigade

Een maand geleden waren Urk-fans al getuige hoe Greetje Hakvoort haar vader vertelde weer verliefd te zijn. Maar wie precies haar hart had veroverd bleef nog geheim. Tot nu.

En daar blijkt een leuk verhaal achter te zitten.

Urk!

Vorig jaar moest heel Urk even slikken, want Greetje en Jan maakten bekend dat ze na 19 jaar gingen scheiden. Maar na regen komt zonneschijn en Greetje heeft het geluk inmiddels weer gevonden. En iedereen mag nu weten wie.

Het was letterlijk geluk bij een ongeluk hoe Greetje haar vriend ontmoette. De Urk-ster had namelijk schade aan haar huis en moest een schade-expert langs laten komen. Drie keer raden wat er toen is gebeurd. Het bleek liefde op het eerste gezicht.

Geheim

“We hebben het twee maanden stil weten te houden”, vertelt Greetje aan Shownieuws. “Maar je kunt je ook niet verstoppen, dus op een gegeven moment ging het als een lopend vuurtje door het dorp.”

Inmiddels heeft Greetje haar nieuwe vriend ook al voorgesteld aan haar ex. “We zijn samen met mijn vriend koffie gaan drinken. Jan was blij dat ik hem op de hoogte had gebracht. Het is voor hem allemaal goed, het klikte.”

Bekijk de video hieronder voor een foto van het liefdeskoppel.

 

Meer over