Viktor & Rolf

Dit is de Songfestival-outfit van S10

30 april 2022 16:40 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP/Paul Bergen
De voorbereidingen van het Eurovisie Songfestival zijn in volle gang. Gisteren vertrok S10 naar Turijn, waar het liedjesfestijn dit jaar plaats gaat vinden. Vandaag staat er zelfs al een repetitie op de planning voor de zangeres. En bij die repetitie hoort: dé outfit!

Begin maart werd bekend met welk liedje Stien den Hollander - zoals S10 echt heet - ons land gaat vertegenwoordigen op het Songfestival: De Diepte. Daarna was de grote vraag natuurlijk welke outfit ze aan zou gaan doen en daar hebben we nu een antwoord op.

Viktor & Rolf

S10 zal tijdens haar optreden een creatie van modehuis Viktor & Rolf dragen. Het is een variatie op een klassieke pandjesjas. De zwarte jas heeft lange mouwen en is aan de voorkant ongeveer zo kort als een naveltruitje. Daarnaast draagt ze een lange zwarte broek en de outfit wordt afgemaakt met witte sneakers.

Lees ook: Repetitieschema Eurovisie Songfestival 2022

Lovende reacties

De eerste repetitiebeelden kunnen rekenen op lovende reacties van internationale Songfestival-media. Niet alleen wordt de outfit van S10 'stylish' genoemd, ook de podium act valt in de smaak. Het optreden wordt uitermate minimalistisch: alleen een hoge bijzettafel en rook- en lichteffecten die volgens de kenners van Eurovision.tv hoge ogen gaat gooien.

Wil je niets missen van het Eurovisie Songfestival? Houd dan deze pagina in de gaten.

Meer over