Laatste week

Dit is wat Pernille la Lau na Koffietijd gaat doen

22 mei 2023 11:22 | sterren | Door Esther Hut

© RTL

De laatste week van Koffietijd is aangebroken. Na 13 jaar komt er een einde aan het programma. Ondanks het stoppen van Koffietijd zijn er voor Pernille la Lau ook hele andere deuren opengegaan.

Op Instagram blikt de presentatrice even terug op de afgelopen 13 jaar, maar ook vooruit.

Laatste week

“Hoe vreemd om na 13 jaren een prachtig programma neer te zetten, hier aan het einde van deze week afscheid van te nemen met z'n allen. De laatste week Koffietijd gaat vandaag in,” schrijft Pernille.

De vraagt hangt al enige tijd in de lucht: Wat gaan de presentatrices, Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Vivian Slingerland en Pernille doen als het klaar is met Koffietijd?

Andere tak van sport

Pernille laat weten dat ze zeker nog geen afscheid neemt van presenteren. “Natuurlijk blijf ik presenteren. Het zit in mijn DNA. En daarnaast is er ook nog een andere tak van sport in mij.” Een verrassende en leuke kant waar ze zich nu op gaat focussen.

“In mijn geval heb ik alle jaren naast Koffietijd opleidingen gevolgd in het begeleiden van Culturele verander trajecten en moeilijke situaties in teams. Dat betekent dat ik in het bedrijfsleven 1 op 1 CEO's en hun Teams begeleidt in hun persoonlijke en gezamenlijke verander traject. Zakelijke lange termijn trajecten waar ik ook ongelofelijk gelukkig van word en waar ik als Facilitator ook een echt verschil maak.”

Quinty Trustfull

Het zal voor de Koffietijd-presentatrices een emotionele week worden. Ook Quinty liet vandaag al van haar horen op Instagram. “En dan ineens is het zover, de laatste week Koffietijd. En gek genoeg voelt het heel oké, we hebben er 8 maanden naar toe kunnen leven en aan het idee kunnen wennen. Vol dankbaarheid kijk ik terug op 13 fantastische jaren.”

Koffietijd is deze week nog tot elke werkdag om 10:00 uur te zien op RTL4. 

Meer over