Katjing!

Dit verdient Ali B bij The Voice of Holland

Ali B verklapt in zijn splinternieuwe nummer Buitenbeentje het bedrag dat John de Mol hem betaalt om coach te zijn bij The Voice of Holland. Het salaris van de rapper is niet mis, hij krijgt naar eigen zeggen 500.000 euro op zijn bankrekening bijgeschreven.

The Partysquad presenteerde vandaag het splinternieuwe album Nachtwacht. Ali B werkte mee aan de plaat en is te horen op het nummer Buitenbeentje. De rapper die tijdens zijn tv-optredens altijd in is voor een lolletje, laat in dit lied een andere kant van zichzelf zien. Zo rapt hij over geld en succes.

5 ton

Tijdens het lied verklapt hij zelfs wat John de Mol hem betaalt voor zijn optredens in The Voice of Holland. “Teken een contract voor een ton of vijf”, rapt de coach in het nummer. Of dit bedrag klopt is helaas niet te controleren.

Ali's salaris

FunX-dj Dyantha Brooks, kenner van Ali's muziek, denkt dat dit bedrag klopt. “Als Ali B daar echt over gaat rappen, dan denk ik dat hij het echte bedrag meegeeft.” Benieuwd naar het fragment waarin Ali B zijn salaris verklapt? Kijk dan de video hieronder.

Lees ook: Britt Dekker beroofd van stuur

Meer over:

Reageren