Dit wist je niet meer van Yolanthe

1 maart 2017 14:56 | sterren | Door Televizier

© SBS

Vanavond presenteert Yolanthe Sneijder-Cabau (31) het nieuwe televisieprogramma Reunited. Televizier zet de meest opmerkelijke dingen die je niet meer wist van Yolanthe op een rijtje.  

Yolanthe Sneijder-Cabau kan het allemaal. Van figureren in een videoclip tot het geven van een lapdance in Try before you die. Ze heeft dan ook al een behoorlijk cv opgebouwd.

Try before you die

De nieuwe liefde van Jan Smit sluit zich in 2007 aan bij het BNN-programma Try before you die. Daar worden dingen gedaan die mensen een keer in hun leven moeten doen, zoals baden in een bad met meelwormen, uit een rijdende auto springen en met blote voeten in de hondenpoep staan. Naast Yolanthe bestaat het team uit Katja Schuurman, Nicolette Kluijver, Ruben Nicolai, Filemon Wesselink, Dennis Storm en Sander Lantinga. Bang is Yolanthe niet, ze houdt juist wel van een uitdaging. Toch krabbelt de BNN-presentatrice bijna terug als ze een lapdance moet geven. Een shotje alcohol doet wonderen.

Videoclip

In 2004 won Boris de finale van Idols. Hij bracht meerdere albums en singles uit en op eentje daarvan zingt Yo. In de clip van het nummer My special girlfriend in 2008 ziet Boris de Spaanse wel zitten en doet hij er alles aan om haar voor zich te winnen. Yolanthe danst wat in het rond en barst dan in gezang uit.

Twinzz

Yolanthe maakt in 2008 de overstap van BNN naar de TROS, waar ze het programma Twinzz presenteert. Twinzz was een talentenshow tussen eeneiige tweelingen, waarbij flink werd gedanst en gezongen. Het doel van het programma was om een band te vormen genaamd Twinzz. Zij brachten de single De eerste dag uit. Waarschijnlijk is dit niet het programma waar Yolanthe met veel vreugde op terugkijkt. Het programma is een van de flops die Yo op haar naam heeft staan.

Film Pain & Gain

Yolanthe steekt in 2013 de Atlantische Oceaan over voor een rolletje in de Amerikaanse film Pain & Gain met Mark Wahlberg. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een stel bodybuilders die een bende vormen. Lang werd gefluisterd dat Yolanthe uit de film zou zijn geknipt. Uiteindelijk blijkt dit niet het geval en schitterde ze in de film met twee regels tekst. Na Pain & Gain gaf Yolanthe aan het acteren op een lager pitje te zetten en zich volledig te storten in het zijn van een goede voetbalvrouw van haar nieuwe liefde Wesney Sneijder.  

Expeditie Poolcirkel

De actrice mist de spotlights en gaat aan de slag bij RTL. In 2014 presenteert ze daar het programma Expeditie Poolcirkel. Ze bewijst geen modepopje te zijn en ziet af in de kou. Yo neemt het stokje over van Lieke van Lexmond die op dat moment zwanger is. Tien bekende Nederlanders strijden in het programma tegen elkaar, maar vooral ook tegen zichzelf tijdens een reis richting de Noordpoolcirkel.

De nationale sekstest

Onlangs presenteerde Yolanthe samen met Rick Brandsteder voor de tweede keer De nationale sekstest. Ze wist Rick te shockeren door zijn oogbal te likken. Kay Nambiar werd trouwens de sekspert van Nederland.  

Reunited

Het programma Reunited is de presentatrice op het lijf geschreven, vanwege haar jeugd. Ze heeft zelf geen contact meer met haar zus vanwege een erfenis. In Reunited brengt de presentatrice mensen samen die elkaar, door oorlog, de wet, adoptie, ziekte of tralies, jaren niet hebben gezien. Het zoveelste Vermist of Spoorloos programma. Toch is hier niets van waar, want Reunited gaat verder. De kijker ziet het hele proces naar de hereniging toe, maar maakt ook mee wat daarna gebeurt.

Woensdag 1 maart is de eerste aflevering van Reunited te zien op RTL 4. 

Meer over