Do noemt eeuwige trouw "heel raar"

30 juli 2017 08:38 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Do vindt eeuwige trouw maar een raar concept, zo biecht ze op in een interview. De 35-jarige zangeres kan zich niet voorstellen nooit meer gevoelens voor anderen te hebben.

In gesprek met Vrouw laat Do haar licht schijnen op relaties en de struikelblokken die ze met haar man Marc heeft gekend. Het stel kent elkaar al toen Do pas 21 jaar was.

Breuk

In 2010 strandde hun huwelijk, maar twee jaar later kwamen ze toch weer samen. Volgens Do was de breuk nodig om elkaar weer opnieuw te ontdekken. Ook zorgde het voor nieuwe ervaringen en sowieso maakt iedere relatie weer "iets nieuws" in de mens wakker, aldus Do. Ze zal haar kinderen dan ook adviseren "rond te snuffelen". Toch werkt ze nu bewuster aan haar huwelijk met Marc: "Je moet zorgen dat je ook man en vrouw en geliefden blijft, en niet alleen vader en moeder bent of twee werkende mensen in één huis. Je wordt zo snel huisgenoten"

Verliefd op een ander

Toch sluit ze niet uit dat er ooit nog een ander kan komen: "Ik geloof niet dat je een heel leven samen kunt zijn zonder ooit gevoelens voor een ander te hebben, dat zou heel raar zijn. Stel dat ik een keer verliefd word op een ander, en daar even helemaal van slag van ben, dan hoop ik dat Marc mij de ruimte biedt om uit te zoeken wat het is en waar ik gelukkig van word."

Lees ook: Do zit nog volop in de luiers

Meer over