Donald Sinden (90) overleden

Donald Sinden is op 90-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van prostaatkanker. De zoon van de Britse acteur maakte het nieuws vrijdagochtend bekend.

Donald Sinden overleed in zijn huis in het Engelse graafschap Kent. De familie van de acteur omschrijft zijn dood als een groot verlies dat ze in intieme kring willen verwerken. 

Donald Sinden

Donald Sinden speelde een rol in meer dan 70 films tv-series. De acteur brak wereldwijd door dankzij zijn rol in Judge John Deed. In het populaire BBC-misdaaddrama kroop hij in de huid van Sir Joseph Channing. Donald Sinden was op dat moment al gewend om de titel Sir te dragen, hij werd in 1997 namelijk geridderd. 

Roger Moore

Het is voor acteur Roger Moore een van de treurigste weken uit zijn leven. Woensdag overleed zijn collega en vriend Richard Kiel, beter bekend als Jaws uit James Bondfilms, en nu verliest de voormalig James Bond-acteur opnieuw een dierbare. "Triest om wakker te worden met het nieuws dat weer een vriend ons heeft verlaten'', twitterde Moore vrijdagochtend.

Diverse beroemdheden twitterden over de dood van Richard Kiel.

Reageren