Direct onder het mes

Donny Roelvink opgeschrikt door kankerdiagnose

16 december 2022 20:39 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Donny Roelvink heeft een bizarre 24 uur achter de rug: de realityster hoorde een dag geleden dat hij teelbalkanker heeft en moest direct onder het mes.

Op Instagram brengt de 24-jarige Donny zijn ruim 425.000 volgers op de hoogte van het nieuws.

CT-scan

Roelvink vertelt in een openhartige post hoe hij donderdag 15 december van zijn arts te horen kreeg dat hij vermoedelijke teelbalkanker heeft. Donny ging direct naar het ziekenhuis waar een CT-scan de diagnose bevestigde.

Uitzaaiingen

Daarna ging het heel snel. Roelvink werd opgenomen en dezelfde dag nog geopereerd. Een teelbal is verwijderd en wordt onderzocht om te bepalen of er een eventuele nabehandeling noodzakelijk is. Op de scan waren gelukkig geen uitzaaiingen te zien.

Ongeluk

2022 is een regelrecht rampjaar voor de jongste zoon van Dries Roelvink. Een half jaar geleden belandde hij ook al in het ziekenhuis toen hij tijdens het opnemen van een fitness vlog onder de auto van een vriend belandde. Roelvink vocht zich in rap tempo terug van zijn verwondingen en was op tijd weer fit om mee te doen aan Special forces VIPS.

Positief

Tijdens zijn revalidatie bleef Donny onverminderd positief en ook in deze onzekere situatie wil hij vooral naar de toekomst kijken. Hij sluit zijn post dan ook af met: "It’s about how hard you can get hit, and keep moving forward."

Meer over