Door beroerte getroffen Marco Borsato maakt het goed

Marco Borsato, die woensdag werd getroffen door een TIA, mag waarschijnlijk vrijdag of zaterdag naar huis.  De zanger heeft iedereen behoorlijk laten schrikken, maar maakt het naar omstandigheden goed.

'Vannacht is hij ter observatie in het ziekenhuis gebleven. Hij heeft een goede nacht gehad, hij maakt het goed', laat Marjanne Manders van Mojo Concerts weten.

Onvervangbaar

Doordat de zanger is getroffen door een lichte beroerte gaan zijn concerten bij De Vrienden van Amstel Live niet door.  Er is geen vervanger gezocht. 'Marco is onvervangbaar', aldus Machiel Hofman van Tribe, de organisator van Amstel Live.

Angela

The Voice-collega Angela Groothuizen is behoorlijk geschrokken. 'Hij maakt zich ook veel te druk. Marco zorgt goed voor zichzelf, maar hij heeft ook knetterhard gewerkt afgelopen jaar en veel stress gehad door onder meer al het gedoe rond het Koningslied. Hij is zo'n zachtaardig, gevoelig mens. Maar goed, je weet nooit waarom zoiets gebeurt'.

Carlo Boszhard

Ook Carlo Boszhard reageert in de Telegraaf. De presentator werkte met Marco en zijn gezin samen voor De TV Kantine op zaterdagavond. 'Het is verschrikkelijk', zegt Boszhard tegen De Telegraaf. 'Ik had helemaal nergens aan gemerkt dat er iets met hem mis zou kunnen zijn. We hebben samen met zijn moeder Mary en vrouw Leontine, die ook meededen aan Allo Allo, gebruld van het lachen. Dat juist zo'n man, die altijd voor iedereen klaarstaat, zoiets overkomt... Ik heb er geen woorden voor.'

Vechter

Maar Marco komt er wel weer bovenop, volgens Carlo.  'Ik kan je één ding zeggen: dit krijgt Marco er niet onder. Hij is een enorme vechter en daarbij heeft hij zo'n lief gezin... Leontine, Jada, Senna en Luca zullen hem opvangen en steunen waar ze kunnen. Net als Marco's moeder en de rest van de familie. De Borsato's slepen elkaar hier doorheen, dat durf ik je op een briefje te geven!'

Reageren