Soaphuwelijk op komst

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga gaan trouwen

5 juli 2024 21:51 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot Instagram
Het liefdesgeluk kan niet op tussen Bertrie Wierenga en Dorian Bindels. Eind mei maakte het acteurskoppel bekend dat ze een kindje verwachten en nu blijken ze ook nog eens verloofd na een liefdesvakantie.

Dorian en Bertrie deelden hun trouwplannen via Instagram met veelzeggende kiekjes en romantische woorden..

"Liefde van mijn leven"

Bindels ging op het Spaanse eiland Es Vedrà op één knie om die ene  belangrijke vraag te stellen en het antwoord van Bertrie liet zich raden. Op Instagram toont ze de verlovingsring die opvallend genoeg niet om haar ringvinger zit met als bijschrijft "I said yes to de liefde van mijn leven."

GTST

Bertrie en Dorian leerden elkaar in 2019 kennen op de set van GTST waar ze als hun personages Shanti en Daan geregeld met elkaar te maken kregen. In Rooijakkers over de vloer gaven ze onlangs toe dat het geen liefde op het eerste gezicht was: vooral Wierenga (34) wist in het begin niet zo goed wat ze met haar 32-jarige tegenspeler moest.

Daan probeerde Shanti tevergeefs verleiden in hun eerste scene
Daan probeerde Shanti tevergeefs verleiden in hun eerste scene

Trouwdatum

Inmiddels is dat wel duidelijk. Het stel woont sinds de pandemie samen en verwacht in het najaar hun eerste kindje: een meisje. Wanneer de grote dag plaats gaat vinden is nog niet bekend.

Meer over