Doutzen Kroes en Lieke van Lexmond in de race voor slime-sessie

Kinderzender Nickelodeon 'slimet' al jaren beroemdheden bij de Kids' Choice Awards. Dit jaar worden voor het eerst ook BN'ers met groen slijm overgoten.

In aanloop naar de Kids' Choice Awards in de Verenigde Staten organiseert Nickelodeon op 25 maart een KCA Pre-Party in Amsterdam met optredens van Mainstreet en B-Brave. Daar zal ook een Nederlandse ster de eer krijgen geslimed te worden. Kijkers bepalen via nickelodeon.nl wie dat wordt.

Jan Kooijman

De keuze is reuze: naast model Doutzen Kroes en Expeditie Poolcirkel-gezicht Lieke van Lexmond zijn ook Freek Vonk, Nick & Simon, Chantal Janzen, Ruud Feltkamp, Jan Kooijman, YouTube-ster Enzo Knol, zanger Nielson én Q-music-dj's Mattie & Wietze genomineerd.

Kids' Choice Awards

De Kids' Choice Awards is een jaarlijkse awardshow van Nickelodeon met prijzen voor artiesten, film- en tv-sterren. Kinderen van over de hele wereld bepalen mee wie de prijzen winnen. De show wordt dit jaar gepresenteerd door zanger Nick Jonas en vindt plaats op 28 maart. In Nederland is het evenement op 29 maart op tv te zien, om 19.00 uur op Nickelodeon.

Lees ook: Lieke van Lexmond vierde haar verjaardag samen met Doutzen.

Meer over: