Twee kanten

Doutzen Kroes maakt realityserie voor YouTube

17 september 2019 11:24 | sterren | Door Televizier

© ANP
Doutzen Kroes let haar leven vanaf nu vast voor YouTube. Het Nederlandse supermodel hoopt met haar eigen serie Doutzen Diaries een andere kant van zichzelf te laten zien.

Aan tafel bij Eva Jinek onthulde Doutzen Kroes maandag de eerste beelden van haar eigen YouTube-kanaal Doutzen Diaries. In de video neemt ze een YouTube-topman mee naar Volendam. Ze vertelt ze hem over de Afsluitdijk, maar hij laat weten het maar een saai verhaal te vinden.

Glamour en granola

Dat is precies de bedoeling, zei Douzten tegen Eva Jinek: "Ik vind het belangrijk om het contrast in mijn leven te laten zien. Het contrast tussen glamour en granola, zoals ik het zelf noem. Ik ga naar de New York Fashion week, maar sta 's avonds ook gewoon te koken voor mijn gezin." 

Sunnery James

Doutzen is getrouwd met dj Sunnery James en heeft met hem twee kinderen, zoon Phyllon en dochter Mylena. Ook zij zijn in de videos te zien, want ook dat moederschap is een kant van haar. "Ik ben een moeder van twee kinderen, maar als ik dan een foto van mezelf in lingerie plaats dan kan dat opeens niet. Terwijl ik het leuk vind om te provoceren."

YouTube

Het supermodel werd door YouTube zelf benaderd om haar leven te laten zien op het videoplatform. De afgelopen acht maanden liep er daarom een cameraploeg met haar mee. Die legden alles vast, zowel thuis als op het werk. "Ik vind het heel belangrijk om die twee kanten te laten zien." 

DoutzenDiaries is vanaf vandaag te volgen op YouTube. Bekijk hieronder haar eerste video

Meer over