Doutzen Kroes weg bij Victoria's Secret

23 februari 2015 16:23 | sterren | Door Televizier

© Thomas Concordia - SBS

Doutzen Kroes is gestopt als model bij lingeriemerk Victoria's Secret. Neerlands trots kiest voor werk in Europa en zal niet meer als Angel in actie komen.

Victoria’s Secret-directeur Edward Razek maakte het nieuws bekend via Instagram. Hij stelt dat Doutzen Kroes zonder ruzie vertrekt bij het lingeriemerk.

Edward Razek

“Doutzen had een lucratieve kans in Europa,” vertelt Razek, “en die zou botsen met haar verplichtingen in de Verenigde Staten. Op verzoek van haar management hebben we het contract beëindigd.” Doutzens management wil nog niet op het nieuws reageren.

Geen ruzie

Razek benadrukt dat hij geen conflict had met de moeder van Phyllon en Myllena Mae: “Ze kreeg een geweldige zakelijke kans en ik wilde eerlijk zijn tegen haar, omdat ik haar fantastisch vind en respecteer. Dat is alles. Doutzen is echt een van de mooiste vrouwen ter wereld.”

RTL Late Night

Doutzen liep bijna tien jaar mee in de Victoria’s Secret-shows en was al sinds 2008 officieel Angel. Geruchten over haar vertrek zoemden al langer rond. In december vertelde de Friese schone bij RTL Late Night dat ze niet zeker wist of ze nog eens voor Victoria’s Secret op de catwalk zou verschijnen, omdat er ook andere lingeriemerken op haar aasden.

Lees ook: Doutzen was vorige maand nog te zien in de Superbowl-reclame van Victoria's Secret.

Meer over