Douwe Bob doorstond helse pijnen voor keeltattoo

3 mei 2016 10:20 | sterren | Door Televizier

© Instagram Douwe Bob

Douwe Bob liet onlangs een grote tattoo zetten op zijn keel, maar de lichaamsversiering deed zoveel pijn dat hij halverwege wilde stoppen.

Douwe Bob deed zijn onthulling in gesprek met Veronica magazine.

Pijn

De halsstreek is een van de meest gevoelige plekken van het lichaam, daar een tatoeage laten zetten is niet zomaar iets. Daar kwam Douwe Bob ook achter toen hij vorige maand in een opwelling besloot een levensgrote roos rond zijn keel te laten zetten. Het was een pijnlijk proces.

Knallen

"Je lichaam gaat zich echt verzetten tegen de pijn. Maar je hoofd blijft liggen", herinnert Douwe zich nog: "Halverwege zei ik: 'ik vind het welletjes zo, ik kom volgende week wel terug'. Maar de tatoeëerder zei: 'Douwe, je móét ’m nú erop knallen, anders kom je niet meer terug'.

Statement

De tattoo zorgde voor de nodige kritiek, maar daar heeft de Slow down zanger geen boodschap aan: "Sommige mensen vinden die tattoo op mijn keel te heavy, ik vind het wel mooi. Het is ook wel een statement. Op het eerste gezicht zie ik eruit als een nette jongen, maar dan doe ik mijn boordje open en is het: BAM!"

Meer over