'Alles laten zien'

Douwe Bob krijgt een eigen documentaire

19 december 2022 11:38 | sterren | Door Esther Hut

© Ilja Meefout

Je zou bijna zeggen dat je er zonder eigen documentaire niet meer bij hoort. Na Suzan & Freek wordt nu ook het leven van Douwe Bob gefilmd en hij belooft echt álles te laten zien.

Dat heeft producent BlazHoffski bekendgemaakt. De opnames zijn al in volle gang.

Drie kinderen en gelukkig

Nou is er ook wel het een en ander gebeurd in het leven van de zanger waar je een docu mee kunt vullen.

Vorig jaar kwam Douwe Bob in het nieuws omdat hij in korte tijd drie kinderen kreeg bij drie verschillende vrouwen. En met één van die vrouwen, zijn huidige vriendin Anouk, is hij nog steeds samen. Hij is zelfs zo gelukkig met haar dat hij haar afgelopen weekend ten huwelijk heeft gevraagd in het bijzijn van de camera’s.

Compleet

“Ik voel me echt compleet met Anouk en ben zo ontzettend blij dat ze ja heeft gezegd! Ik wil in deze docuserie alles van mezelf laten zien, alle deuren zijn geopend en er zijn geen geheimen. Het wordt een heel spannend jaar voor me en ik kan niet wachten om alle vette dingen die op stapel staan te showen aan Nederland.”

Anouk is de moeder van zijn zoon Elias, die afgelopen zomer ter wereld komt.

Volgens BlazzHofski wil de zanger 'zijn leven proberen te beteren en er alles aan doen om een perfect rolmodel te zijn voor zijn drie kinderen'. Ook brengt Douwe Bob in 2023 nieuwe muziek uit en wil hij doorbreken in het buitenland.

Het is nog niet bekend waar en wanneer de documentaire te zien zal zijn.

Meer over