Nieuwe seizoen

Douwe Bob over opnames Beste Zangers: 'Emotioneler dan ik dacht'

9 juni 2023 10:40 | sterren | Door Tessa Kok

© Ilja Meefout
De opnames van Beste Zangers zijn inmiddels achter de rug. In een interview met Shownieuws deelt zanger Douwe Bob hoe hij deze tijd ervaren heeft en geeft hij alvast een klein voorproefje over wat de kijkers kunnen verwachten van het nieuwe seizoen.

Emotioneel

Op de vraag hoe hij de opnames van Beste Zangers heeft ervaren, zegt Douwe Bob dat hij het supermooi vond. ''Veel emotioneler dan ik dacht dat het zou zijn'', zegt hij.

''Het is gewoon supermooi om met andere artiesten zo'n hechte groep te worden. Dat je andere mensen jouw muziek hoort zingen van zo dichtbij, dat komt wel binnen. Meer dan dat ik dacht dat het binnen zou komen'', vertelt hij tegen Shownieuws. ''Iedereen gaat buiten zijn comfortzone, dus dat is super interessant'', aldus Douwe.

Marco Bakker

Tijdens het interview met Shownieuws liet hij weten flink verrast te zijn door Marco Bakker. Daarover liet hij het volgende uit: ''Marco bakker was ook super interessant. Die man is 85, een waanzinnige operazanger, maar die ging buiten z'n comfortzone. En hoe die man nog zo scherp is en zo adrem, grappig en goed, dat verraste mij wel heel erg.''

Naast Douwe Bob doen ook Mell, MEAU, Duncan Laurence, Nick Schilder, Numidia en Marco Bakker aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers mee. Het muziekprogramma is dit najaar bij AVROTROS op NPO 1 te zien.

Meer over