'Rustig'

Douwe Bob geeft tekst en uitleg na incident met politie

10 juni 2022 14:48 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Paul Bergen
Douwe Bob is donderdagavond na een aanvaring met een bezorger in aanraking gekomen met de politie. Dit omdat de zanger zijn ID-bewijs niet kon tonen.

Hoewel dit vanmorgen enkel werd gespeculeerd door 'roddelkoningin' Yvonne Coldeweijer heeft de zanger het nu zelf ook bevestigd.

Douwe Bob

Op zijn Facebook geeft Douwe Bob tekst en uitleg over wat er nu precies is gebeurd. "Oké, ik leg het wel even kort uit omdat alles de laatste tijd wel erg verdraaid wordt door 'spionnen'", aldus Douwe Bob. Het zit namelijk zo, stelt hij: "Flitsbezorger op een scooter snijdt mij af op het fietspad. Ik rij met mijn hoofd tegen een paal, wat uiteindelijk een lichte hersenschudding heeft veroorzaakt."

Aanhouding

Vervolgens kwam de politie snel ter plaatse om polshoogte te nemen. "Ik heb geen ID bij me en wil gewoon weg omdat ik pijn heb. Ik zeg nog dat ik onderweg ben naar mijn pasgeboren zoon met luiers, maar ik mocht nergens heen en ben dus aangehouden en beboet voor het niet kunnen laten zien van mijn ID", vervolgt hij. "Wat een wereld, maar valt allemaal wel mee dus. Rustaaahg."

Spijtbetuigenis 

Toch heeft Douwe nog wel spijt van één ding. "Wel mijn excuses voor de trap tegen de scooter en het gescheld."

Zie hieronder de volledige video van het incident en zijn statement.

Meer over