Draagmoeder helpt Xander de Buisonjé aan kindje

6 september 2016 11:05 | sterren | Door Televizier

© NCRV

Xander de Buisonjé en Sophie Steger verwachten in februari een tweede kindje. Niet één van Sophie maar van een draagmoeder. 

Xander de Buisonjé stapte in 2010 in het huwelijksbootje met zijn Sophie Steger. In dat jaar werd ook zoon Dex geboren. Een tweede zoon kan het stel niet op een natuurlijke manier krijgen, want Sophie heeft in 2013 een tumor uit haar buikholte weg moeten halen. “De arts vertelde dat een zwangerschap de kans kon vergroten dat de tumor terug zou komen,” meldt de vrouw van Xander aan LINDAnieuws.

Liever zelf doen

In februari is het zover: dan mogen de zanger en zijn vrouw hun tweede kindje ophalen. De draagmoeder is nu zeventien weken in verwachting. De blijdschap gaat voor Sophie gepaard met gemengde gevoelens: “Hoe blij ik ook ben dat het zo kan, ik zou het duizend keer liever zelf doen natuurlijk. Het blijft gek dat iemand anders mijn kindje draagt.” 

Skypen met draagmoeder

“Ik mis het directe contact wel, de connectie met mijn kindje en dat ik het voel groeien. Doordat ik al eens zwanger ben geweest, weet ik ook precies wat ik mis.” De draagmoeder woont in Amerika en dus zijn Xander en Sophie genoodzaakt om te skypen, willen ze elkaar spreken. Dat doen ze dan ook regelmatig. 

Meer over