Drew Barrymore bijna dood op de set van Santa Clarita Diet

15 Februari 2017 10:05 | sterren | Door Televizier

© Netflix

Niet alleen Freek Vonk en Art Rooijakkers belandden in de ziekenboeg tijdens de opnames van hun programma, ook Drew Barrymore kan er wat van. Zij liep een flinke hersenschudding op door een ongeluk op de set van de tv-serie Santa Clarita Diet. 

De actrice liet aan US Weekly weten dat ze bijna dood was geweest. Na een mislukte stunt, lag Barrymore twee dagen in het ziekenhuis. Het was de bedoeling dat zij op een mannelijke collega sprong, maar dit mislukte faliekant. 

Betonnen vloer

De acteur kon nog net haar benen vastgrijpen, waardoor Barrymore met haar hoofd op de betonnen vloer terecht kwam. Volgens Drew is dat een harde vloer: “Ik wist gelijk dat het serieus was, zo had ik me nooit eerder gevoeld. Victor Fresco, de bedenker van de serie, zag het allemaal gebeuren en dacht: “Het is gedaan, we hebben Drew Barrymore omgebracht.” Gelukkig was dat wat overdreven gedacht en kon hij opgelucht ademhalen. 

Hersenschudding

Na verschillende scans en röntgenfoto’s verliet Barrymore na twee dagen, met ‘alleen’ een hersenschudding, het ziekenhuis. Een week later verscheen ze weer op de set. Drew moest nog wel even de beruchte scène opnieuw doen, want ja je bent een echte actrice of je bent het niet.

Santa Clarita Diet

In de tv-serie Santa Clarita Diet zijn Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore) een getrouwd stel. Samen met dochter Abby wonen zij in een buitenwijk van Los Angeles; Santa Clarita. Hier leiden zij een nogal saai leven, maar daar komt verandering in wanneer Sheila verandert in een zombie.

De trailer van Santa Clarity Diet

 

Santa Clarita Diet is nu te zien op Netflix 

Lees ook: Freek Vonk in ziekenhuis met haaienbeet

Lees ook: Art Rooijakkers loopt flinke jaap op tijdens opnames Wie is de Mol?

Meer over