Dries Roelvink doet alles voor televisie

5 augustus 2014 12:08 | sterren | Door Televizier

Of hij nu in een strak, geel onderbroekje voor de camera poseert of belachelijk wordt gemaakt tijdens een rechtstreekse uitzending; het kan Dries Roelvink niks schelen, zolang hij maar op televisie verschijnt.

Dries Roelvink vindt het niet erg dat hij tijdens zijn dagelijkse optredens in het RTL 4-programma Tour du Jour soms flink werd bespot door presentator Wilfred Genee. ‘’Het zal mij worst zijn, áls ik maar op tv ben. Dan laat ik me graag voor schut zetten. There is no business like showbusiness! Vrienden en kennissen belden me wel op: ‘Dries, hoe kun je dat nou toelaten? Dat je dit pikt!’“, aldus de volkszanger in Story. 

Dries Roelvink

Dries Roelvink kan de humor er wel van inzien. “Dat ik na een minuutje zingen allerlei krenkende opmerkingen van Wilfred Genee naar mijn hoofd geslingerd kreeg als: ‘Goh Dries, ben je er alweer, jongens hoe komen we nou van Dries af?’, dat is humor die wel bij me past. Het hoort er allemaal bij. Financieel was het bovendien voor mij een aardige deal, al word je van zoiets natuurlijk niet rijk.“ 

Dries heeft al eerder bewezen dat hij beschikt over een de nodige dosis zelfspot.

Meer over