Dries Roelvink heeft geen spijt van grote openheid

Dries Roelvink heeft geen moment spijt van zijn bijzondere openheid richting de pers. De volkszanger is juist dol op publiciteit.

In een interview met Beau Monde verklaart Dries die instelling op eenvoudige wijze: "Liever een negatief artikel dan geen artikel".

Alles om bekend te worden

De zanger maakt er dan ook geen geheim van dat hij de afgelopen dertig jaar geen middel onbenut heeft gelaten in het nieuws te komen en om bekend te worden. Dat zijn privéleven daar onder te lijden heeft, neemt hij op de koop toe. "Het is een van de redenen waarom mijn vorige huwelijk strandde: ik was te veel met mezelf bezig, verkoos premières boven uitjes met mijn gezin en ben mijn toenmalige echtgenoot niet altijd trouw geweest. Ik heb in mijn jonge jaren weleens misbruik gemaakt van mijn status."

De Roelvinkjes

Publiciteit was ook een van de redenen voor Dries om eerder dit jaar camera's toe te laten in zijn huis voor de real life soap De Roelvinkjes. Ook hier gaf hij zich volledig bloot, bijvoorbeeld toen hij 's morgens de trap af kwam om zijn "plasemmer" beneden in de wc te legen. Volgens Dries heeft de soap er voor gezorgd dat hij weer helemaal hot is: de boekingen stromen binnen. 

Desondanks liet RTL 5 weten voorlopig geen interesse te hebben in een tweede seizoen. 

Meer over:

Reageren