Duitse komiek zet Sylvie van der Vaart voor schut tijdens awardshow

Het werd de afgelopen dagen al verdacht stil rondom Sylvie. De Duitse komiek Oliver Pocher zorgde daarom maar weer eens voor wat commotie rondom de presentatrice.

Gisteravond werd de Deutscher Fernsehpreis uitgereikt (de Emmy Awards van Duitsland). Een groot spektakel waar ook Sylvie zich enorm op had verheugd, zo zei ze tegen Bild: "Ik ben niet echt een meisje voor feestjes, maar voor vandaag maak ik een uitzondering."

Oliver Pocher

Helaas kwam Sylvie een beetje van een koude kermis thuis. De Duitse televisiepresentator en komiek Oliver Pocher besloot namelijk de draak te steken met alle roddels en verhalen rondom Sylvie .

Pocher, die in Duitsland zelf ook vaak in het nieuws is vanwege zijn turbulente seksleven, deed een sketch tijdens de show waarin hij zogenaamd allerlei sms'jes kreeg van bekende Duitse vrouwen. Zo liet een Duits model weten dat ze een eerdere versierpoging van de komiek had afgewezen en hem een stomp had verkocht. 

Sylvie ziet Oliver echter wel zitten: "Hallo Olli, wanneer en waar?", stuurt ze hem zogenaamd.

Sylvie's affaires

Hiermee verwijst Oliver Pocher duidelijk naar de recente liefdesperikelen van Sylvie. Zo meldde Sylvie's voormalig beste vriendin Sabia dat Sylvie allerlei affaires had tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart. Haar ex Guillaume Zarka meldde dat Sylvie binnen vijf minuten al bij hem in bed lag.

De grap viel bij het publiek in de zaal goed in de smaak. Sylvie zette ondertussen een flinke neplach op en vertrok na de show direct naar haar hotel. Aan haar lijfblad Bild meldt ze vandaag dat ze de grap wel kon waarderen: "Ik ga nooit naar afterparty's, maar de grap vond ik erg geslaagd."

Reageren